Een greep uit de hulp die wij bieden:
Dementie Mantelzorgers Community

Vind steun en saamhorigheid in onze actieve Facebook-groep. Doe mee met andere mantelzorgers die dezelfde ervaringen delen, ontvang gratis hulpmiddelen en tips, en wees deel van een gemeenschap die elkaar begrijpt en steunt. Het is gratis om lid te worden - we verwelkomen je graag.


Boek - De Vrolijke Mantelzorger

Ontdek het boek "De Vrolijke Mantelzorger", een uitgebreid handboek voor mantelzorgers van mensen met dementie. Het boek biedt praktisch advies, empathische ondersteuning en inzicht in de uitdagingen van de dementie zorg. Maak je zorgreis makkelijker met dit onmisbare hulpmiddel.


Online Mantelzorg Coaching

Ontdek de kracht van persoonlijke coaching met Dokter Naomi. Samen ontwikkelen jullie op maat gemaakte strategieën om de lastige uitdagingen van dementiezorg aan te gaan, de communicatie met de persoon met dementie verbeteren en je welzijn in evenwicht te brengen. Ga de uitdagingen niet alleen aan - verander vandaag nog je zorgervaring, voor de ander en voor jezelf.

Ontmoet je coach, dokter Naomi

Als ervaren huisarts en voormalig mantelzorger heb ik zowel professioneel als persoonlijk ervaren wat het betekent om voor iemand met dementie te zorgen.

Het is mijn missie om je te helpen navigeren door deze uitdagingen. Ik heb het zelf meegemaakt en ik heb de medische kennis om je de best mogelijke ondersteuning te bieden. Maar wat ik vooral wil, is dat je weet dat je er niet alleen voor staat.

Met twee oma's die aan Alzheimer leden, heb ik de vreugdes en verdriet van deze reis van dichtbij meegemaakt. Die ervaringen hebben me gevormd, en mijn passie aangewakkerd om anderen te helpen die nu dezelfde weg bewandelen.

Ik geloof dat zorgen voor iemand met dementie niet alleen uitdagingen met zich meebrengt, maar ook bijzondere momenten van liefde, verbinding en zelfontdekking. Met de juiste ondersteuning en strategieën kun je niet alleen overleven, maar ook groeien en bloeien in je rol als mantelzorger.

Laat mij je helpen om het zorgen voor je geliefde niet alleen makkelijker te maken, maar ook vreugdevoller. Samen kunnen we deze reis aan. Laten we het lichter, vrolijker en liefdevoller maken. Omdat je het verdient en omdat degenen waar je voor zorgt dat verdienen.

Dit is wat mantelzorgers over ons zeggen:
 
Caroline Hoogerwerf - auteur van The Pain Dance

 
Leila Khan - auteur van 101 + Ways to Overcome Life’s Biggest Obstacles en CEO van Life is today academy.


Andy Baker - leraar Engels en auteur Inspired Student. Zijn moeder heeft Alzheimer.

Stap in een leven als mantelzorger vol balans, energie en minder stress!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste tips, adviezen en updates over onze diensten? Wil je bruikbare inzichten rechtstreeks in je inbox ontvangen, met ons tweewekelijkse Dementie ABC

Schrijf je dan nu in en ontvang als bonus direct toegang tot ons gratis e-boek "Tijd voor jezelf in 7 dagen en 3 stappen".