Wat anderen zeggen:


Chieko El-Jisri 
Auteur van "A Patient's Perspective"

Ontzettend krachtig!

In dit krachtige boek past Dr. Naomi de BALANCE-methode toe door middel van eenvoudige hulpmiddelen die iedereen gemakkelijk kan gebruiken.
Beoordeling
4.9
8
beoordelingen
Dit boek is een aanrader! Het is heel begrijpelijk en duidelijk geschreven. Bij de onderwerpen staan heel veel praktische tips en actiestappen. Erg handig! Voor de mantelzorger staan er tips in om te voorkomen dat je overbelast raakt. Via de QR-codes krijg je nog veel meer informatie: video's, documenten enz. Voor mij is het geen leesboek maar een doe-boek om actief mee aan de slag te gaan.
Lees verder
Het boek " De vrolijke mantelzorger" is een zeer waardevol hulpmiddel voor mantelzorgers. Alle belangrijke aspecten worden duidelijk en goed beschreven. Het boek leest gemakkelijk en is compact van opzet. Ook zijn de links en qr-codes voor meer informatie erg waardevol. Voor iedereen die zorg verleend aan mensen met dementie raad ik het boek dan ook ten zeerste aan!
Lees verder
Super boek. Goede tips. Makkelijk leesbaar.
Betrokken arts die ervaringsdeskundige is mbt dementie. Zij heeft een interessant boek geschreven waardoor de overbelaste mantelzorger handvatten krijgt. Een boek wat ik kan aanraden.
Lees verder
Aan het boek "de vrolijke mantelzorger" heb je ECHT wat aan. Het beschrijft de dagdagelijkse problemen, zorgen, frustraties, vermoeidheid maar ook grappige gebeurtenissen. Een echte aanrader !!!!
Lees verder
De vrolijke mantelzorger is geen gewoon boek, maar meer een ‘doe’ boek. Alles is meteen toepasbaar in de praktijk. Het is geschreven voor alle mantelzorgers van mensen met dementie: partner, kind, buur, vriend…. maar ook voor de professionals in de zorg en leden van cliëntenraden. Naomi wil hen inspireren en handvatten geven die ze nodig hebben om het gelukkige en gezonde leven te leiden dat ze willen. Ze helpt mantelzorgers bij het creëren van het leven waarbij zijzelf en de persoon met dementie meer in balans zijn. Naast begrijpelijke uitleg over de verschillende stadia van dementie besteedt Naomi ook veel aandacht aan preventie, wat we kunnen doen om dementie te voorkomen, zoals: gezonde voeding, beweging, een goed slaapritme en ontspanning, je hersens prikkelen, sociaal actief blijven en het ouder worden vieren! Ik heb in het blad van Psychogeriatrisch Zorgcentrum Hornerheide een recensie geschreven over dit boek zodat meer zorgprofessionals en mantelzorgers er weet van hebben!
Lees verder
Free Google Reviews widget