Op zoek naar een spreker?

Ik ben al vele jaren spreker in binnen- en buitenland en verzorg gastlezingen / presentaties over dementie, mantelzorgen, burn-out en preventie voor bedrijven, seminars, gezondheids- en ondernemerscongressen.

Ik spreek altijd vanuit mijn eigen jarenlange ervaring als huisarts en ervaringsdeskundige. Zodoende weet ik je exact te vertellen WAT goed werkt (kennis) maar ook HOE het werkt (praktijk) en WAAROM het werkt (de psychologie er achter).


Professioneel, kundig en begripvol. Naomi doorziet je, ook al is het in grote groep en ze is daardoor goed in staat je te instrueren en corrigeren.

Walter de Rooij 

Walter de Rooij


Naomi gaat geen uitdaging uit de weg, heeft heel veel energie en heeft een aanstekelijk enthousiasme. Ze zet zich voor iedereen in. 

Jasminka Meijers 

Jasminka Meijers


Ik heb Naomi 16 jaar geleden leren kennen en sindsdien blijf ik haar bewonderen. Alles doet ze met passie en 100% inzet.

Jevgenija de Groote 

Jevgenija de Groote


Lezingen

Veelgevraagd spreker en trainer op het gebied van dementie, mantelzorgen, burn-out voorkomen en preventie.

De tarieven:

  • € 2650,- voor een online lezing van ongeveer 1 uur
  • € 2950,- voor een lezing van ongeveer 1 uur
Exclusief btw, inclusief voorbereiding, voorbespreking en reiskosten.
Ontdek de onderwerpen van de lezingen en workshops
De Vrolijke Mantelzorger

Van overspannen naar ontspannen

Voel je je als mantelzorger opgebrand? Leer de fijne kneepjes om van stress naar zen te gaan. Ontdek het verschil tussen alledaagse stress, overbelasting en echte burn-out.

Leer hoe leefstijl een cruciale rol speelt in je welzijn en krijg hands-on tips voor het verminderen van chronische stress. Met Naomi's eenvoudige maar effectieve gezondheidsremedies, kun je de zorg voortzetten zonder je eigen gezondheid op het spel te zetten.

Dementie - En Nu?

Navigeer met Vertrouwen door de Uitdagingen van Dementiezorg

Sta je voor de uitdaging om voor iemand met dementie te zorgen en weet je niet waar je moet beginnen? Naomi biedt een verhelderende kijk op de volgende stappen.

In deze lezing leer je hoe je de kwaliteit van leven voor zowel de persoon met dementie als de mantelzorger / verzorger kunt verbeteren. Naomi deelt praktische tips en leefstijlaanpassingen die echt werken. Maak de reis door dementiezorg minder overweldigend en meer beheersbaar met de inzichten van een expert.
Helende melodieën

Muziek als Medicijn voor Stress en Dementie

Ontdek de magie van muziek en hoe het je brein beïnvloedt. Naomi legt uit waarom muziek een stressverlichter is en een cruciale rol speelt bij dementiezorg. Leer hoe je muziek kunt inzetten om het welzijn van mensen met dementie te verhogen.

Dit is niet zomaar een lezing; het is een energieke, vrolijke en beweeglijke ervaring die je niet wilt missen!

Blij Buikje, Blij Brein

Buik-Brein Balans voor Totaal Welzijn

Heb je ooit gehoord dat je eigenlijk twee breinen hebt? In deze boeiende lezing onthult Naomi de geheimen van het microbioom, leaky gut en leaky brain. Leer hoe deze factoren je mentale welzijn beïnvloeden, van je stemming tot het risico op dementie, depressie en angsten.

Ontdek hoe je met de juiste voeding je stemming kunt verbeteren en de kans op dementie drastisch kunt verlagen—tot wel 80%!
Zorg voor Jezelf

Van Zelfzorg naar Betere Zorg voor Anderen

Vind je het moeilijk om voor jezelf te zorgen terwijl je ook voor anderen zorgt? Naomi leert je hoe je van een onzekere houding naar een zelfverzekerde "Ik kan het" mentaliteit kunt gaan.

In deze lezing krijg je praktische tips en inzichten om je eigen welzijn te verbeteren, zodat je beter voor anderen kunt zorgen zonder jezelf te verliezen.

Preventie van Dementie

Bescherm Je Brein, Verlaag Je Risico

Wil je weten hoe je het risico op dementie kunt minimaliseren? Naomi biedt inzicht in preventieve maatregelen die echt werken. Van leefstijlveranderingen tot voedingskeuzes, ontdek hoe je je hersenen gezond kunt houden voor de lange termijn.